Laden...

Douche en badkranen (meng en thermostaat)

Douchekranen en badkranen

Hier kunt u onze design en klassieke douche en badkranen vinden, er zijn douche mengkranen, klassieke douchekranen, nostalgische badkranen, design badkranen, design douche kranen, douche thermostaatkranen en bad thermostaatkranen in design en klassieke uitvoering, alle onderstaande bad en douchekranen zijn in chroom uitgevoerd (sommige foto´s kunnen een vertekend beeld geven).

Wij hebben ook nostalgische badkranen en douche mengkranen in Antiek Brons (geel bruin), Antiek Koper (rood bruin) en in Geborsteld Nikkel (RVS Look)..Onze design bad en douchekranen Axial, Airtech en Rapsody kunnen wij tegen meerprijs ook in de uitvoering Mat-Goud, Rose-Goud, Mat-Zwart, Mat-Wit, Koper, Brons of RVS look laten fabriceren.

Al onderstaand bad en douchekranen hebben een hart om hart afstand van 15 cm. Onze douche en badkranen zijn tevens allemaal voorzien van keramische binnenwerken.
De fabrikant geeft 3 jaar garantie op de binnenwerken, 5 jaar op de uitvoering chroom, 2 jaar op andere kleur uitvoeringen en 1 jaar op losse onderdelen.