Laden...

RVS kranen voor keuken en badkamer, Italiaans Design

Wij hebben voor u de allermooiste RVS wastafelkranen, RVS keukenkranen en RVS douche en badkranen, allemaal gefabriceerd in Italië waar ook merken als Ceadesign, Cocoon design, Xenz rvs316, en Gessi hun designkranen laten maken.

Kranenwereld importeert rechtstreeks vanuit Italië zijn RVS keukenkranen, RVS wastafelkranen en RVS badkamerkranen daardoor kunnen wij tegen concurrerende prijzen leveren. Wij hebben een uitgebreide keuze aan RVS opbouw en inbouwkranen voor de badkamer en een zeer groot assortiment aan RVS keukenkranen. AquaSente is ons merk en bestaat al meer dan 50 jaar.

RVS  is duurzaam en van zeer hoge kwaliteit, onze Roest Vast Stalen kranen zijn allemaal gemaakt van 100% RVS en zijn bij ons zeer gunstig geprijsd.
Onze Roest Vrij Stalen kranen voor de keuken en of badkamer zijn allemaal voorzien van KEROX keramische binnenwerken.

Merken als Vola, CeaDesign, Gessi, Xenz RVS316 en Cocoon design worden de RVS kranen van AquaSente op dezelfde grofheid geborsteld, daardoor kunt u gemakkelijk met deze merken de RVS kranen van kranenwereld / Aquasente combineren. De RVS Look (geborsteld Nikkel) kranen van Hotbath zijn ook met onze 100% echte RVS kranen te combineren.

Onze fabrikant geeft 3 jaar garantie op de binnenwerken, 50 jaar op het materiaal en 1 jaar op losse onderdelen.