Laden...

RVS inbouw wastafelkranen

RVS inbouw wastafel mengkranen.

De Roest Vast Stalen inbouw wastafel muurkranen van Kranenwereld zijn gemaakt uit het beste RVS. Onze RVS inbouw wastafel mengkranen hebben GEEN Kunststof delen maar zijn gemaakt van geheel 100% echt RVS. Deze wastafelkranen zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig RVS en passen in elke soort badkamer.Als de keuze op echte RVS kranen valt dan kiest u voor milieubewust en duurzaamheid.

Standaard zijn onze RVS wastafel wandkranen in geborsteld (Mat) uitgevoerd, de meeste foto's hebben een vertekend beeld omdat de RVS wastafel inbouw wandkranen in gepolijst RVS afgebeeld zijn.

Onze RVS inbouw wastafelkranen worden in Italie gefabriceerd en hebben allemaal keramische binnenwerken, de fabrikant geeft 3 jaar garantie op de binnenwerken

Merken als Vola, CeaDesign, Gessi, Xenz RVS316 en Cocoon design worden met hetzelfde grofheid geborsteld, daardoor kunt u gemakkelijk met deze merken de RVS inbouw wastafelkranen van kranenwereld combineren. De RVS Look (geborsteld Nikkel) kranen van Hotbath zijn met onze 100% echte RVS wastafel inbouwkranen ook te combineren.

Kranenwereld geeft deze maand een aantrekkelijke korting op de RVS inbouw wastafelkranen.