Laden...

Steinberg Design Kranen

Steinberg kranen

De design kranen van Steinberg worden al jarenlang in vele internationale luxe hotels gebruikt. Steinberg maakt uitsluitend hoge kwaliteit design kranen, alle badkamerkranen en keukenkranen van Steinberg  zijn van Duitse makelarij. De kranen van deze fabrikant wordt tot ware kunst verheven. De Designers Jochem Schmiddem en Michael Schneider van deze firma hebben in de loop der jaren al vele design Awards gewonnen.

Elke serie van Steinberg heeft een ruim selectie aan kranen voor uw badkamer zodat u met 1 serie de badkamer helemaal compleet kun maken. Alle series hebben ieder zijn eigen unieke uitstraling. Er zijn totaal 13 verschillende series, waardoor er altijd een geschikte badkamerkraan past. Steinberg kranen zijn allemaal voorzien van keramisch binnenwerken, daarnaast zijn alle kranen volledig messing verchroomd.

Kranen van Duitse fabrikant Steinberg zijn van uitstekende kwaliteit en voor een betaalbare prijs. De kranen kunt u vergelijken de kwaliteit van o.a. Vola, Dornbracht, Gessi en Hans Grohe,

Toets hier voor het gehele assortiment: www.steinbergkranen.nl

 

Geen produkten in deze categorie